Kurczak Ze Szpinakiem Po Indyjsku
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 165 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Jeśli 2,06 zł za porcję spada w budżecie, North Indian stylu kurczaka szpinak może być spektakularny bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Idź do sklepu i odbierz pomidory, w. kawałek imbir, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to North African Quick Tagine-Style Chicken, Creamed Szpinak W Stylu Indyjskim, oraz Szybki szpinak i ciecierzyca po Indyjsku.
Instrukcje
Od 6 do 8 qt. garnek, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj nasiona kozieradki; skwierczą 2 sekundy, następnie wymieszać cebulę i grzyby i gotować, często mieszając, aż lekko rumiane, 5 do 7 protokół. Tymczasem, mielone imbir i czosnek.
Dodaj imbir, czosnek, kurkuma, cayenne, kolendra, kminek i sól do garnka; skwierczeć kilka sekund.
Dodać kurczaka i gotować, często mieszając, 3 protokół, lub aż Nie różowy Na Zewnątrz.
Dodać pomidory i dusić, pokryte, 8 protokół.
Wymieszać ze szpinakiem i dusić, przykryte, aż zwiędną, o 3 protokół. Tymczasem posiekaj tyle liści kolendry i delikatnych łodyg, aby uzyskać 1 szklankę. Wymieszać do garnka, wraz z sokiem z cytryny.
Podawać z gotowanym ryżem.