Kurczak z Ragoutem warzywnym i polentą
Kurczak z warzywnym Ragoutem i Polentanem to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 756 kalorii, 49g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 6 minut. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, przyprawy, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczony Ragout Warzywny Z Polentą, Jesienny Ragout warzywny z miękką polentą, oraz Wiosenne Warzywa-Ragout Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mrożoną mieszankę warzyw na dnie powolnej kuchenki 5-quart. Doprawić obie strony piersi kurczaka solą, pieprzem i włoską przyprawą.
Na wierzch warzyw ułożyć kurczaka.
W dużej misce wymieszaj sos do makaronu, pastę pomidorową, czosnek i sherry.
Polać 2/3 sosu kurczakiem i warzywami. Wierzch kurczaka z plastrami polenty i przykryć pozostałym sosem. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 4 do 5 godzin.
Podawać na gorąco z parmezanem.