Kurczak Z Puszki Po Piwie

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka z puszki piwa. Jedna porcja zawiera 898 kalorii, 74g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 724 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka kurczaka, lager, przyprawa rub, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażony kurczak z piwem-piwo dodaje bardzo aromatyczny i ziemski smak do tak wielu rzeczy. Smażony kurczak z piwem jest bajeczny, Kurczak Z Puszki Po Piwie, oraz Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni.
Instrukcje
Wylać (lub wypić) połowę piwa.
Przygotuj grill na wysokie, pośrednie ciepło i dopasuj patelnię do grilla (w przypadku grilla na węgiel drzewny węgle po 1 stronie grilla i umieść patelnię na pustej stronie; w przypadku grilla gazowego pozostaw 1 palnik wyłączony i umieść patelnię na nieoświetlonym palniku).
Dodaj wodę do patelni na Głębokość 1/2".
Kurczaka przyprawić 4-3-2-1 przyprawami.
Umieść jamę kurczaka, nogi skierowane w dół, na otwartej puszce, aby podtrzymywała kurczaka w pozycji pionowej.
Umieść puszkę, z kurczakiem, na grillu na pośrednim ogniu (i nad patelnią ociekową). Kurczak z grilla, pod przykryciem, aż do ugotowania i natychmiastowy termometr włożony w najgrubszą część uda rejestruje 74°, 45-60 minut. (Jeśli używasz węgla drzewnego, może być konieczne dodanie więcej, aby utrzymać ciepło.)
Pozwól odpocząć kurczakowi 10 minut przed rzeźbieniem.
Podawać z kapiącą patelnią.