Kurczak z preclem w sosie serowym Cheddar
Precel-Crusted Kurczak z sosem serowym Cheddar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 745 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, masło, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Precel Crusted Chicken Nuggets with Easy Cheddar Dipping Sauce, Precel Crusted Chicken z serowym sosem piwnym, oraz Precel Crusted Chicken And Peanut Butter Dipping Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu, ubij razem jajka i musztardę, aż będą gładkie. W osobnym płytkim naczyniu połącz precle i tymianek.
Zanurz kurczaka w mieszaninie jaj, pozwalając nadmiar kapać. Pogłębić w mieszaninie precla do płaszcza.
Na dużej patelni nonstick rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać połowę kurczaka i gotować, aż gotowane przez, 5 do 6 minut na stronie.
Usuń kurczaka z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 łyżkami oleju i kurczaka. Wytrzyj patelnię do czysta.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać mąkę i gotować, stale ubijając, przez 2 minuty. Powoli dodawać mleko, ubijając, aż będzie gładkie. Gotować, ubijając stale, aż zgęstnieje i bąbelkami, 6 do 8 minut.
Dodać ser i mieszać, aż ser się rozpuści i sos będzie gładki.
Podawać z brokułami i pilawem ryżowym.
W średnim rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotuj, często mieszając, przez 3 minuty.
Dodać brokuły i gotować przez kolejne 3 protokół.
Dodaj ryż i gotuj, ciągle mieszając, przez 1 minutę. Wymieszać w bulionie. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, 15 do 20 protokół.