Kurczak z pesto migdałowo-Pietruszkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka z Pesto migdałowo-Pietruszkowym. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 40g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $2.5 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz śmietanę, cebulę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Farfalle z cukinią i Pietruszkowo-migdałowym Pesto, kiełbasa, feta i pesto migdałowo-pietruszkowe makaron, oraz Kurczak z pesto pistacjowo-Pietruszkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Dodać kurczaka i gotować, aż złoty brąz ze wszystkich stron, o 5 protokół.
W blenderze połącz składniki pesto i przetworz do uzyskania gładkiej konsystencji, dodając więcej oleju w razie potrzeby, aby uzyskać konsystencję podobną do sosu.
Dodaj sos do kurczaka na patelni i gotować przez 1 minutę, aby ogrzać.
Na makaronie podawać kurczaka i sos.