Kurczak z orzechami pekan w sosie miodowo-musztardowym

Kurczak Pecan z sosem miodowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 753 kalorie, 29g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, miodu, musztardy mielonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bacon & Pecan Crusted Chicken W / Maple Honey Mustard, Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, oraz Kurczak i jabłka w sosie miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić 3 łyżki musztardy z każdej strony kurczaka.
Połącz mielone pekany i czerwoną paprykę w płytkiej misce. Delikatnie posmaruj kurczaka mieszanką orzechów pekan.
Rozgrzać masło i olej na dużej patelni, aż gorące.
Dodać kurczaka; gotować na średnim ogniu 2 protokół z każdej strony lub tylko do rumiane.
Umieść w wysmarowanej 11" x 7 " naczyniu do pieczenia.
Piec, Odkryte, w 375 przez 15 minut lub do czasu zakończenia.
Rozgrzać śmietanę do ubijania na dużej patelni na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę (o 12 protokół). Wymieszać miód, 2 łyżki musztardy i sól.
SOS podawać z kurczakiem.