Kurczak z musztardą miodową i boczkiem
Miód musztarda i boczek Duszony kurczak wymaga z grubsza 23 minuty od początku do końca. To danie główne ma 531 kalorii, 44g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, masło, meksykańską mieszankę czterech serów i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Boczek z kurczaka z musztardą miodową, Chicken & Bacon Honey Mustard Bake, oraz Kurczak musztardowy z boczkiem i pieczarkami.
Instrukcje
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu; dodać kurczaka, i gotować 8 protokół z każdej strony lub aż gotowe. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; szczotkuj kurczaka sosem miodowo-musztardowym. Każdą pierś kurczaka przełożyć 2 plastrami boczku i posypać serem. Przykryć i gotować 2 protokół lub aż ser topi.
Zakupy uwaga: w pełni ugotowane plastry boczku eliminują kłopoty z gotowaniem i sprzątaniem. Kup kilka pakietów, gdy są w sprzedaży, i zamrozić je do 3 miesięcy, aby mieć pod ręką.
Pomysł na MENU na 4 * Kurczak z musztardą miodową i boczkiem * fasolka szparagowa na parze * Kliny jabłkowe
Potrzebne Artykuły spożywcze sprawdź zszywki: sól, pieprz, masło, olej roślinny * 4 (6-oz.) piersi kurczaka obrane ze skóry i bez kości * 1 mały słoik sos miodowo-musztardowy * 8 w pełni ugotowanych plastrów boczku (testowaliśmy z gotowym chrupiącym) * 1/4 szklanki (1 oz.) rozdrobniona Mieszanka meksykańskich czterech serów * 1 lb. fasola szparagowa świeża lub mrożona * 2 jabłka