Kurczak z migdałami
Kurczak z migdałami to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka sosu sojowego, sól, skrobia kukurydziana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kurczak Z Migdałami, Kurczak Z Migdałami, oraz Kurczak z migdałami.
Instrukcje
Tłuszcz utnij z piersi kurczaka i pokrój każdy na 4 kawałki. Z młotkiem, Funt każdy kawałek między 2 arkuszy folii do nawet 1/4 do 1/2 cala. gruby.
W misce, połączyć sól, sos sojowy, 2 łyżki. skrobia kukurydziana, brandy, soda oczyszczona i 2 łyżki. woda.
Dodać kurczaka i wymieszać.
Przełożyć kurczaka na talerz. W tej samej misce wymieszaj pozostałe 3 łyżki. skrobia kukurydziana i jajka do dobrze wymieszane.
Wymieszać z kurczakiem na płaszcz.
W 12-in. patelnia, podgrzewana 1/2 cala. olej na średnim ogniu.
Rozłóż migdały na desce do krojenia. Wciśnij kurczaka do orzechów, równomiernie pokrywając obie strony, a następnie połóż kurczaka w oleju. Gotować, aż rumiane, obracając raz, 4 do 8 minut w sumie.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.