Kurczak Z Kozim Serem Cytrynowym
Kurczak z kozim serem cytrynowym jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 31g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka pieprzu, rosół z kurczaka, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowa Cukinia Kozi Ser Pizza, Cytrynowo-orzechowa sałatka z ciecierzycy z kozim serem, oraz Sałatka z ziemniaków cytrynowych, brokułów i koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając wałka do ciasta, wbijaj kurczaka między 2 arkusze papieru woskowego, aż będą miały jednolitą grubość.
Rozgrzać olej i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu, aż olej mieni się i brązy czosnkowe. (Nie spal czosnku.)
Dodać piersi z kurczaka i gotować, aż złoty, 3 do 5 protokół z każdej strony.
Dodaj sól, pieprz, rosół z kurczaka, tymianek i skórkę z cytryny. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 3 minuty dłużej lub aż kurczak jest przetargu widłowego.
Kurczaka wyjąć na półmisek i ogrzać. Zwiększyć ogień do wysokiej i gotować sos, aż zgęstnieje lub syropu, 3 do 5 protokół.
Ubijamy kozi ser i polewamy sosem kurczaka.