Kurczak Z Grilla Z Miodem
Kurczak z grilla miodowego jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz brojler-Frytkownica, sos worcestershire, catsup, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Kurczak Z Grilla Z Miodem, Piersi Kurczaka Z Grilla Z Miodem, oraz Kurczak Z Grilla W Stylu Południowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w rondlu. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając; zmniejszyć ogień i gotować 2 minuty.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieść kurczaka na stojaku; grill, przykryty, 10 minut, często obracając.
Szczotka kurczaka z mieszanką catsup. Grill dodatkowe 10 minut lub do momentu zakończenia, obracając i fastrygowanie często z pozostałej mieszaniny catsup.
Przełożyć na duży talerz.