Kurczak Z Grilla W Stylu Lexington
Lexington Style Grillowany kurczak jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1341 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, olej roślinny, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lexington - Style Red Slaw, Barbecue Slaw W Stylu Lexington, oraz Pulled pork Shoulder with Lexington Style Dip Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 6 pierwszych składników aż do wymieszania.
Umieść połowę każdej mieszaniny octu i kurczaka w dużej plastikowej torbie do zamrażania z zamkiem błyskawicznym; Zamknij. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną octu i kurczaka, umieszczając w oddzielnej plastikowej torbie zamrażarki z zamkiem błyskawicznym. Schłodzić kurczaka co najmniej 2 godziny lub do 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę.
Kurczak z grilla, przykryty pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350-40
35 do 40 minut lub do czasu zakończenia, okazjonalnie obracając.
* 8 połówek piersi kurczaka bez skóry i bez kości oraz 8 udek kurczaka bez skóry i bez kości można zastąpić całymi kurczętami. Schłodzić w marynacie co najmniej 1 do 2 godzin, obracając od czasu do czasu. Kurczak z grilla, przykryty pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350-40
4 do 5 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.