Kurczak Z Bazylią

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka z bazylią. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1077 kalorii, 52g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, skórkę z limonki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony Kurczak Z Bazylią, Ziemniaki Z Bazylią, Sałatka Ze Śliwkami Frisee, Bazylia czosnek piersi z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym, oraz Tajski Kurczak z bazylią i 5 pikantnych makaronów z bazylią s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż włożyć do średniego garnka i zalać 6 szklankami zimnej wody.
Umieścić garnek na średnim ogniu, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż woda zostanie wchłonięta, 20 do 30 protokół. (Rezerwa 2 szklanki gotowanego ryżu na budyń ryżowy z mlekiem kokosowym przepis.)
Wyjąć piersi z kurczaka z kości i pokroić w cienkie paski. (Rezerwy kości i nogi, uda, i skrzydła dla rundy 2 przepis rosół kokosowy.) W dużym woku lub patelni na dużym ogniu, dodać olej. Gdy olej jest gorący, dodać kurczaka i stir-smażyć, aż jest prawie całkowicie gotowane przez, 3 do 4 protokół.
Dodać cebulę i paprykę i gotować, aż lekko zmięknie, ale nadal chrupiące, o 3 protokół.
Dodaj chile i czosnek i gotować 1 minutę.
Do miski dodaj 2 łyżki wody, cukier, sos sojowy i sos rybny. Wymieszać i zalać kurczaka i cebulę i gotować przez kolejną minutę.
Dodać bazylii i zdjąć z ognia, gdy już zwiędła.
Dodać sok z limonki do mieszanki kurczaka i wymieszać.
Podawać na gorąco na ryżu.