Kurczak wolno gotujący z kremowym sosem paprykowym
Kurczak wolno gotujący z kremowym sosem paprykowym to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Jeśli masz rosół z kurczaka, udka z kurczaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Z Papryką, Kurczak Z Papryką, oraz Kurczak wolnowarowy w kremowym sosie pomidorowym suszonym na słońcu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić kurczaka i cebulę. W małej misce wymieszać bulion z papryką; zalać kurczakiem.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Około 20 minut przed podaniem ugotować i odcedzić makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Usuń kurczaka i cebulę z kuchenki, za pomocą łyżki szczelinowej.
Umieścić na półmisku; przykryć, aby utrzymać ciepło. W małej misce wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać z sokami w kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 10 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać topper ziemniaków.