Kurczak Warstwowy-Enchiladas Z Czarnej Fasoli
Warstwowe Enchiladas z kurczaka i czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 456 kalorii, 26g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, kolendrę, mieszankę sera colby-monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Kurczak Warstwowy-Enchiladas Z Czarnej Fasoli, Enchiladas z kurczakiem i czarną fasolą, oraz Enchiladas z kurczakiem i czarną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 11x7-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. W średniej misce, wymieszać kurczaka, kolendra, czarna fasola i chiles.
2 łyżki sosu enchilada rozłożyć na dnie naczynia do pieczenia.
Umieść 4 tortille na sosie, nakładając się w razie potrzeby. Łyżka połowy mieszanki kurczaka na tortille; posypać 1/2 szklanki sera. Połowę pozostałego sosu enchilada i połowę śmietany polać serem. Powtórz z pozostałymi tortillami, mieszaniną kurczaka, 1/2 szklanki sera, sosem enchilada i kwaśną śmietaną.
Piec 30 do 35 minut lub do gorąca.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec odkryte 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.