Kurczak w sosie z cydru i boczku
Kurczak z sosem z cydru i boczku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 38g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jabłecznika, bekonu, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak w sosie z cydru i boczku, Crispin Cider-Przesiąknięte Boczkiem Bachory Z Karmelizowaną Cebulą Z Twardego Cydru, oraz Kurczak duszony z jabłkami, boczkiem i szałwią.
Instrukcje
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Kurczaka posypać równomiernie solą i pieprzem.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Dodać kurczaka do kapiących na patelni; gotować 6 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjmij kurczaka z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 2 minuty lub do miękkości, stale mieszając.
Dodaj cydr i bulion; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować, aż mieszanina bulionu zostanie zmniejszona do 1/2 szklanki (około 5 minut). Wymieszać z gotowanym boczkiem; podawać sos na kurczaku.