Kurczak słodko-kwaśny
Kurczak słodko-kwaśny to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz brokuły, sos słodko-kwaśny, kawałki ananasa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak słodko-kwaśny, Kurczak słodko-kwaśny, oraz Kurczak słodko-kwaśny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować kawałki kurczaka zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Podczas pieczenia kurczaka podgrzej wodę do wrzenia w rondlu 3-litrowym.
Dodać mrożone warzywa; zmniejszyć ogień do średniej. Przykryć i gotować 5 do 6 minut lub aż gorące; odcedzić. Warzywa odstawić do rondla.
Kurczaka, ananasa i sos słodko-kwaśny wymieszać z warzywami w rondlu. Gotować na średnim ogniu 3 do 4 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.