Kurczak po włosku z ryżem i warzywami
Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 8G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 25 i kosztuje 45 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka piersi z kurczaka, pokrojone warzywa, 1/4 szklanki Kraft pikantny włoski dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Wegański dziki ryż i warzywa po włosku, Zapiekanka z kurczaka po włosku i ryżem, oraz Warzywa Po Włosku.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować i mieszać, aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodać warzywa; gotować i mieszać 3 do 5 min. albo aż będzie krucho. Wymieszać z bulionem. Doprowadzić do wrzenia.
Wymieszać z ryżem i sosem; przykryć. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować 5 min. lub do momentu wchłonięcia płynu i ugotowania kurczaka.