Kurczak-Pesto Pan Pizza

Kurczak-Pesto Pan Pizza
Kurczak-Pesto Pan Pizza może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Za $1.45 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 8 porcji z 342 kalorie, 21g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory śliwkowe, wodę, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 73%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jeden Pan Pesto Kurczaka, Jeden Pan Pesto Kurczaka, oraz Jeden Pan Pesto Kurczaka.

Instrukcje

1
Rozwiń skórkę do pizzy w niesmażoną 15-calową. x 10-w. x 1-w. forma do pieczenia; spłaszczyć ciasto i lekko budować krawędzie. Nakłuć ciasto kilkoma przedmiotami widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Piec w temperaturze 425° przez 7 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W międzyczasie w rondelku wymieszać wodę, olej i sos pesto. Gotuj do podgrzania (nie gotuj).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pesto MixSos Pesto Mix
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj szpinak, ricottę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
SzpinakSzpinak
CebulaCebula
5
Rozłóż na skorupie. Na wierzch z kurczakiem, pieczarkami, pomidorami oraz serami szwajcarskimi i Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
Cały KurczakCały Kurczak
Ser RomanoSer Romano
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Piec w temperaturze 425° przez 7 minut lub do momentu, aż skórka się zarumieni, a ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Pizzę można łączyć z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Fantini Sangiovese z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Fantini Sangiovese
Fantini Sangiovese
Granat czerwony kolor. Intensywny i trwały, owocowy z winną nutą i przychylnością drewna. Średnie ciało, dobre taniny, zrównoważone i gotowe do picia.Doskonałe ze wszystkimi typowymi daniami włoskiej tradycyjnej kuchni, z mięsem i pieczoną rybą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn