Kurczak Lekki

Kurczak Lekki
Lekki kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 22g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Mieszanka marchwi, cebuli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, {Wideo} Jak zrobić podstawowy rosół z resztek kurczaka, oraz Rosół Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ściągnij jak najwięcej tłuszczu i skóry z pleców i szyi.
2
Połączyć kurczaka, marchew, cebula, i czosnek w 5-quart stockpot.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Wlać wystarczającą ilość zimnej wody, aby przykryć kurczaka o 1 cal (około 3 ćwiartek).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Podgrzać na dużym ogniu do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować 5 minut. Usuń całą pianę i tłuszcz, które unoszą się na powierzchnię.
5
Dostosuj ciepło do nagiego gotowania1 lub 2 pęcherzyki wznoszące się na powierzchnię na raz. Gotować na wolnym ogniu, aż Kości rozpadną się po szturchnięciu widelcem, około 8 godzin. Od czasu do czasu sprawdzaj garnek, odtłuszczając pianę i tłuszcz, gdy unosi się na powierzchnię, i dodając wodę, aby utrzymać kości w zanurzeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Do miski wrzucić wywar przez sito wyłożone podwójną grubością gazy lub czystym ręcznikiem kuchennym. Szybko schłodzić do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce, odkryte, aż do całkowitego ostygnięcia i warstwy twardego tłuszczu tworzy się na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
ChochlaChochla
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Usunąć tłuszcz z powierzchni. Renderuj tłuszcz z kurczaka, jeśli chcesz(patrz ramka). Ogrzać zapasy na małym ogniu i kadzi do pojemników o pojemności 1 filiżanki z ciasnymi pokrywkami. Przechowywać w lodówce do 5 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KurczakaTłuszcz Z Kurczaka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
8
Podgrzać do wrzenia przed użyciem.
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn