Przepis kurczaka Kievs mogą być wykonane w około 1 godzinę. Ta przystawka ma 423 kalorie, 12g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. 358 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kurczaka, pietruszkę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, Najlepszy Rozdrobniony Kurczak Do Potraw Z Kurczaka + Domowy Rosół Z Kurczaka, oraz Kurczak Chasseur (Kurczak po myśliwsku) z kremową polentą z Gruyere i parmezanem.
Instrukcje
1
Umieścić wszystkie składniki masła czosnkowego w misce i dobrze doprawić. Rozgnieść widelcem, aż dobrze się połączą, uformować w dwie kiełbaski za pomocą folii spożywczej, aby ją ukształtować, a następnie szczelnie owinąć i schłodzić lub zamrozić, aż będzie naprawdę twarde. Można dokonać do 3 dni wcześniej. Gdy firma, pokroić każdy na 8 równych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Czosnkowe
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połóż pierś kurczaka na desce do krojenia i użyj ostrego noża, aby zrobić głęboką kieszeń wewnątrz piersi. Najprostszym sposobem jest wciśnięcie ostrza noża w gruby koniec, kontynuowanie przechodzenia w połowie filetu. Uważaj, aby nie przeciąć całą drogę lub masło wycieknie podczas gotowania. Powtórz z pozostałymi piersiami. Wciśnij 2 dyski masła do każdej piersi kurczaka, naciśnij, aby spłaścić i ponownie uszczelnić dłońmi. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Bułkę tartą i parmezan wymieszać na jednym talerzu, a jajka ułożyć na drugim. Na trzecim talerzu wymieszaj mąkę z papryką i odrobiną soli. Każdą pierś zanurzamy w mące, następnie jajku i wreszcie bułce tartej, powtarzając tak, aby każda pierś miała podwójną powłokę (dzięki temu będą wyjątkowo chrupiące i pomogą utrzymać masło w środku). Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę przed gotowaniem, lub zamrozić teraz patrz wskazówki poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu