Kurczak i Tasso Jambalaya

Kurczak i Tasso Jambalaya

Instrukcje

1
Roztopić masło w 2-litrowym rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać tasso i gotować, aż mięso zacznie brązowieć, o 3 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać kurczaka i kontynuować gotowanie, aż kurczak będzie brązowy, o 3 do 5 protokół, często mieszając i skrobanie dno patelni dobrze. Wymieszać w mieszance przypraw i 1/2 szklanki każdej z cebuli, seler, i papryka i czosnek. Gotować, aż warzywa zaczną się mięknąć, o 5 do 8 minut, mieszając dość stale i skrobanie dno patelni w razie potrzeby. Wymieszać w sosie pomidorowym i gotować około 1 minuty, często mieszając. Wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki każdej z cebuli, seler, i papryka i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać bulion z ryżem, dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przenieść mieszaninę do nieczystej 8x8-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Piec w piekarniku 350°, aż ryż będzie miękki, ale nadal trochę chrupiący, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Wyjąć z piekarnika. Dobrze wymieszać i usunąć liście laurowe
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Aby służyć, formy ryżu w 8-uncji filiżanki i umieścić 2 filiżanki na każdym talerzu do serwowania dania głównego lub 1 filiżanka na przystawkę.
10
Kuchnia Louisiana szefa kuchni Paula Prudhomme ' a
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
11
Morrow, William & Co.
12
Morrow, William & Co.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia2
Magazyn