Kurczak i pierogi III
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka i pierogów III. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.79 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 528 kalorii, 23G białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 528 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciasta biszkoptowego, sól i pieprz, skondensowany krem z zupy selerowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą), Chicken Shui Jiao (gotowane pierogi z kurczaka), oraz Kurczak i pierogi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na dużym ogniu połącz kurczaka z wystarczającą ilością wody do przykrycia i gotuj przez 15 do 20 minut.
Spuścić część wody z garnka, rezerwując 3 filiżanki w garnku.
Wyjąć kurczaka i pozostawić do ostygnięcia, a następnie wyciągnąć go od siebie na kawałki wielkości kęsa; powrót do garnka.
Zmniejszyć ogień do średniej i dodać puszki skondensowanej zupy. Doprawić solą i pieprzem. Ciasto biszkoptowe rozwałkować na kawałki i dodać do zupy. Dusić na średnim ogniu przez 7 do 8 minut, lub aż ciasto jest gotowane przez.