Kurczak i mięta Coleslaw Wraps
Kurczak i mięta Coleslaw okłady może być tylko przystawka szukasz. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, sok z cytryny, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kurczak i mięta Coleslaw Wraps, Coleslaw Chicken Wraps, oraz Kurczak Coleslaw Wraps.
Instrukcje
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między arkuszami 2 folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1 / 4 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; podsmażyć 4 1/2 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjąć kurczaka na deskę do krojenia i pokroić w cienkie paski.
Połącz sok i 3 kolejne składniki w dużej misce.
Dodaj paski kurczaka, coleslaw, mięta, i chile, podrzucając dobrze płaszcz. Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podzielić mieszaninę kurczaka równomiernie między tortille; zwinąć.
Każdą zwiniętą tortillę przeciąć na pół w poprzek.