Kurczak Hoosier ze skórką z chipsów ziemniaczanych
Need a danie główne bezglutenowe i przyjazne fodmap? Kurczak Hoosier z chipsami ziemniaczanymi może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 32G białka, oraz 26g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól koszerna, chile proszek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filety z łososia ze skórką z chipsów ziemniaczanych, Dziś Kolacja: Potato Chip–Crust Salmon, oraz Quiche Z Kurczaka W Skórce Ziemniaczanej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać majonez z chile proszku, pięć przypraw w proszku, Skórka z cytryny, pieprz i obfite szczypta soli.
Dodać kurczaka i obrócić do płaszcza.
Rozłóż chipsy ziemniaczane na arkuszu papieru woskowego. Płaszcz kurczaka z okruchów, naciskając, aby pomóc im przylegać.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni. Gdy piana opadnie, dodać jedną trzecią kotlety z kurczaka i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż rumiane i gotowane przez, o 5 protokół.
Przełożyć kurczaka na blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku podczas gotowania pozostałych 2 partii kurczaka.