Kurczak Florentyna z wiosennymi warzywami i podwójnym ziemniakiem i czerwonym winem Demi-Glace

Kurczak Florentyna z wiosennymi warzywami i podwójnym ziemniakiem i czerwonym winem Demi-Glace
Need a danie główne bezglutenowe? Kurczak Florentine z wiosennymi warzywami i podwójnym ziemniaczanym Haszem i czerwonym winem Demi-Glace może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.78 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką cebulę, wino, ser i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć śliwki można śledzić to danie główne z Kostka brukowa ze śliwkami i rabarbarem jako deser. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Żeberka pieczone z czerwonym winem Demi-Glace i pieczonymi białymi ziemniakami i szparagami, Flatiron stek z Herbed Red Bliss ziemniaki, marmolada z czerwonej cebuli i czerwone wino Demi-Glace, oraz Kurczak z pieczarkami i figami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. szpinak na parze i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Połóż długi kawałek plastikowej folii na desce do krojenia i włóż go pod boki deski. Piersi z kurczaka należy umieścić na przykrytej desce do krojenia, od strony skóry w dół, z wystarczającą przestrzenią między nimi, aby mogły leżeć płasko po ich Motyl. Aby wyciąć motylek, ostrożnie pokrój (bez krojenia kurczaka do końca) i rozłóż mięso kurczaka, abyś mógł go wybić na jeden cienki kawałek, na którym umieścisz farsz, a następnie zwiń. Doprawić piersi solą i pieprzem. Następnie włóż kolejną długość folii na przyprawione piersi z kurczaka i spłaszczyć młotkiem do mięsa, aby zintegrować przyprawę z kurczakiem. * Uwaga kucharza: pokrycie kurczaka plastikiem również utrzyma bałagan podczas tłuczenia młotkiem mięsnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
3
Funt kurczaka cienkie i usunąć plastik. W małej misce wymieszaj razem ser pleśniowy, ser ricotta, parmezan, skórkę z cytryny i białe wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Na każdą pierś umieścić równe ilości mieszanki serowej, a następnie równe ilości gotowanego na parze szpinaku. Złóż na każdym końcu i zwinąć mocno, zabezpieczając wykałaczkami w razie potrzeby i umieszczając na blasze do pieczenia. Doprawić solą i pieprzem, posmarować pozostałą oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
5
Umieść w piekarniku (pozostawiając stojak piekarnika dostępny na haszysz) i piecz przez 45 do 50 minut, lub aż temperatura wewnętrzna rejestruje 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Wyjmij nadziewanego kurczaka z piekarnika i pozwól odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak FaszerowanyKurczak Faszerowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Oliwki i śliwki drobno posiekać i połączyć z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
2
Dodać 2 uncje sera pleśniowego i pietruszki, i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1
W dużym piekarniku bezpieczne patelni, dodać połowę oleju (1/4 szklanki) i ogrzać patelnię na średnim małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dodać kawałki blanszowanych szparagów i pokrojoną w kostkę cebulę, i smażyć razem przez około 5 minut, aż szparagi czuje gotowane do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Zdjąć z ognia i odstawić. W dużej misce wrzucić cukinię, pokrojone w kostkę białe ziemniaki i pokrojone w kostkę słodkie ziemniaki z pozostałym 1/4 szklanki oleju i doprawić solą i pieprzem. Na cukinię i ziemniaki nałóż ładną, równomierną warstwę oleju i umieść je na dużej tacy do pieczenia. Wymieszać szparagi i cebulę i wstawić do piekarnika na 35-45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Przygotuj demi-glace, gdy kurczak i haszysz są w piekarniku, topiąc masło na średnim ogniu w rondlu i smażąc cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Ubić razem skrobię kukurydzianą i czerwone wino, aby uzyskać zawiesinę i dodać do cebuli wraz z bulionem cielęcym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Niech gotować na średnim ogniu, aż zmniejszy się o 1/3, mieszając od czasu do czasu.
4
Po zakończeniu mieszania Wrzuć 2 uncje sera pleśniowego z ciepłą mieszanką mieszania i za pomocą 3-calowej formy koła lub krajalnicy do ciastek jako formy, uformuj okrąg mieszania w środku talerza do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
5
Nadziewany kurczak umieścić na wierzchu hash, i łyżką tapenade na piersi kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak FaszerowanyKurczak Faszerowany
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
Tapenada Z Oliwek, PodzielonaTapenada Z Oliwek, Podzielona
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
6
Mżawka demi-glace nad kurczakiem i Haszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania

Składniki

454Orzechy dowolne (posiekane)szparagi cienkie, przycięte, blanszowane i pokrojone na kawałki 1/4 do 1/2 calaszparagi cienkie, przycięte, blanszowane i pokrojone na kawałki 1/4 do 1/2 cala28Orzechy dowolne (posiekane)Opcjonalnie czerwone winogrona, pokrojone owoce gwiaździste i różne świeże ziołaOpcjonalnie czerwone winogrona, pokrojone owoce gwiaździste i różne świeże zioła57Orzechy dowolne (posiekane)Opcjonalnie czerwone winogrona, pokrojone owoce gwiaździste i różne świeże ziołaOpcjonalnie czerwone winogrona, pokrojone owoce gwiaździste i różne świeże zioła596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento170Orzechy dowolne (posiekane)piersi z kurczaka bez kości, skóra napiersi z kurczaka bez kości, skóra na596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiskrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiolej z pestek winogronolej z pestek winogron596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwki kalamataoliwki kalamata1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)srebrne nonpareilesrebrne nonpareile306 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1małecebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)tarty parmezantarty parmezan3(zima)posiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiśliwki marynowane (polecane: Umeboshi)śliwki marynowane (polecane: Umeboshi)1Dużeczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku2(zima)przez ciastoprzez ciasto8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprzSól i pieprz454Orzechy dowolne (posiekane)świeży szpinak, namoczony i dobrze umytyświeży szpinak, namoczony i dobrze umyty227Orzechy dowolne (posiekane)słodkie ziemniaki pokrojone w kostkę na kawałki 1/4 do 1/2 cala (umieść pokrojone w kostkę ziemniaki na ręczniku papierowym, aby wchłonąć wilgoć)słodkie ziemniaki pokrojone w kostkę na kawałki 1/4 do 1/2 cala (umieść pokrojone w kostkę ziemniaki na ręczniku papierowym, aby wchłonąć wilgoć)1kufelbulion cielęcybulion cielęcy227Orzechy dowolne (posiekane)białe ziemniaki, pokrojone w kostkę na kawałki 1/4 do 1/2 cala (umieść pokrojone w kostkę ziemniaki na ręczniku papierowym, aby wchłonąć wilgoć)białe ziemniaki, pokrojone w kostkę na kawałki 1/4 do 1/2 cala (umieść pokrojone w kostkę ziemniaki na ręczniku papierowym, aby wchłonąć wilgoć)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto2smallscukinia, pokrojona w kostkę na kawałki 1/4 do 1/2 cala (umieść pokrojoną w kostkę cukinię na ręczniku papierowym, aby wchłonąć wilgoć)cukinia, pokrojona w kostkę na kawałki 1/4 do 1/2 cala (umieść pokrojoną w kostkę cukinię na ręczniku papierowym, aby wchłonąć wilgoć)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn