Kurczak faszerowany szpinakiem z Linguine
Szpinak faszerowany kurczakiem z Linguine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,89 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 56g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 742 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, sól, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Trzy serowe Linguine z kurczakiem i szpinakiem, Chicken Scaloppine ze szpinakiem i Linguine, oraz Chicken Spinoccoli-panierowana nadziewana pierś z kurczaka ze szpinakiem, brokułami i serem podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmażyć czosnek na 1 łyżce masła do miękkości.
Dodać szpinak i gotować tylko do więdnięcia.
Zdjąć z ognia; wymieszać z parmezanem i solą.
Spłaszczyć kurczaka do 1/4 cala. grubość.
Ser ricotta i mieszankę szpinaku rozprowadzić na środku każdej piersi kurczaka.
Zwinąć i zabezpieczyć wykałaczkami.
Umieść jajko w płytkiej misce.
Okruchy chleba umieścić w oddzielnej płytkiej misce. Kurczaka zanurzyć w jajku, następnie obtoczyć okruchami. Na dużej patelni brązowy kurczak w 2 łyżkach masła.
Umieść kurczaka, szew w dół, w nasmarowanym 11-in. x 7 po. naczynie do pieczenia.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 170°.
Tymczasem gotuj linguine zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Odcedzić linguine; wrzucić z pozostałym masłem i salsą. Wyrzuć wykałaczki z kurczaka.