Kurczak estragonowy z kremem anchois
Kurczak estragonowy z kremem anchois jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 20g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz anchois, estragon, crème fraîche, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak estragonowy z kremem anchois, Dziś Kolacja: dorsz z estragonem-bułka tarta z anchois, oraz Kurczak Z Estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić piersi kurczaka w kostkę 1 cal.
Umieścić w torebce Ziploc i dodać resztę składników. Zamknij i pozostaw marynatę w lodówce przez co najmniej godzinę.
Włącz piekarnik do pieczenia i szaszłyki kostki na pałeczkach. Jeśli pałeczki nie są lakierowane, umieść je w wodzie na godzinę przed użyciem, aby nie char w piekarniku.
Grilluj szaszłyki w górnej części piekarnika przez około 12 minut lub do całkowitego ugotowania. Odwróć się po połowie czasu.
Oliwę rozgrzać w małym rondlu.
Dodać filety z sardeli i mieszać, aż się stopią.
Zdjąć rondel z ognia i dodać resztę składników. Sól i pieprz do smaku.
Dodaj więcej soku z cytryny, jeśli chcesz.
Szaszłyki można podawać zarówno na ciepło, jak i na zimno.
SOS smakuje lepiej, im dłużej wchłania smaki, dzięki czemu można go łatwo przygotować dzień wcześniej. To samo dotyczy marynowanych szaszłyków. Przygotuj i marynuj dzień wcześniej i po prostu grilluj przed przyjazdem Gości.
Jeśli masz dostęp do grilla, to oczywiście, że dodaje smaku. Nie zapomnij wcześniej namoczyć nonlacquered szaszłyki, aby nie zapaliły się.
Przedruk za zgodą Perfect Parties, autorstwa linnei Johansson. © 2007 Ten Speed Press