Powolny kuchenka Kurczak Curry z Quinoa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 203 kalorie, 27g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka selera, cebuli, komosy ryżowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Coconut Quinoa Curry, Kurczak Curry Wolnoopalający, oraz Kurczak Curry Wolnoopalający.
Instrukcje
1
Umieść kurczaka, cebulę, seler, jabłko, rosół z kurczaka, mleko, curry w proszku i paprykę w wolnej kuchence; mieszaj do wymieszania. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 do 5 godzin. Mieszać w quinoa podczas ostatnich 35 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Uncje Płynu świeżej Wody
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Pratsch Organic Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.