Kura kornwalijska w konfiturach z wina porto i Fig

Kura kornwalijska w konfiturach z wina porto i Fig
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Cornish Hen w Porto i konfiturach figowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 576 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 2,56 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, konfitury figowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Owacja Na Stojąco: Słodkie Czekoladowe Babeczki Portowe, Syrop Redukujący Wino Portowe, Nadzienie Z Kremu Malinowego Fraiche, Francuski Mus Czekoladowy, Kury Kornwalijskie Z Sosem Portowo-Wiśniowym, oraz Pieczone kury kornwalijskie z glazurą wiśniowo-portową.

Instrukcje

1
W razie potrzeby pokryć wnętrze powolnej kuchenki 3 1/2 kwarty sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Kurę obficie posypać solą i pieprzem. Wstaw rozmaryn do jamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RozmarynRozmaryn
3
Przełożyć kurę do wolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
W małej miseczce wymieszać konfitury figowe i wino porto i zalać kurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem FigowyDżem Figowy
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Przykryć i gotować na wysokiej 5 godzin.
6
Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
7
SOS podawaj na kurze.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
8
Przedrukowane za zgodą Slow Cooking for Two przez Cynthię Graubart, © 2013 Gibbs Smith
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia24
Magazyn