Kulki Szynki Szkliwione Brązowym Cukrem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać brązowy cukier Przeszklone Kulki szynki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 37 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wieprzowinę, ocet jabłkowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Szynka Szkliwiona Brązowym Cukrem, Szynka Z Brązowym Cukrem, oraz Klon Brązowy Cukier Szkliwiony Szynka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć jajka i okruchy cracker. Pokruszyć szynkę i wieprzowinę na wymieszać i dobrze wymieszać.
Kształt na 1-1 / 2-in. jaja.
Umieścić w dwóch nasmarowanych 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnie do pieczenia.
Piec, Odkryte, w 350° przez 40 minut lub do lekko rumiane.
Tymczasem w dużym rondlu połącz brązowy cukier, ocet i musztardę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Odcedzić kulki szynki; skropić mieszaniną syropu; wrzucić do herbu.
Piec 10 minut dłużej lub do szkliwione.