Kulki maślane Paula
Smażone kulki maślane Pauli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 73 fanów. Jeśli masz masło, olej arachidowy, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Paula smażona kanapka z masłem orzechowym i bananem, Popcornowe Kulki orzechowe Paula, oraz Paula ' s Best Beef Stroganoff-Paula Deen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło, ser śmietankowy, sól i pieprz zmiksować na gładką masę. Za pomocą bardzo małej łyżki do lodów lub melona baller, formuj 1-calowe kulki mieszaniny masła i ułóż je na pergaminie lub woskowanym papierze wyłożonym arkuszem. Zamrozić, aż stanie się stałe. Zamrożone kulki zalać mąką, jajkiem, a następnie bułką tartą i ponownie zamrozić, aż staną się twarde.
Gdy jest gotowy do smażenia, rozgrzej olej w frytkownicy do 350 stopni F.
Smaż kulki przez 10 do 15 sekund, aż będą lekko złote.
Przed podaniem odcedzić na ręcznikach papierowych.