Kukurydza Z Grilla, Crema Mexicana I Cilantro Crostini

Kukurydza Z Grilla, Crema Mexicana I Cilantro Crostini
Grillowana kukurydza, Crema Mexicana i Cilantro Crostini mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz uszy kukurydza, sól koszerna, liście kolendry i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kukurydza Z Grilla, Crema Mexicana I Cilantro Crostini, Cukinia i Torta kukurydziana z kremem Kolendrowo-limonkowym, oraz Krewetki i Kotijan Enchiladas z Salsa Verde i Crema Mexicana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kukurydzę natrzeć olejem roślinnym. Doprawić kukurydzę koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem; grillować do lekko zwęglonego i miękkiego. Pokroić kukurydzę z kolby w szerokie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sól KoszernaSól Koszerna
KukurydzaKukurydza
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Kromki chleba grillować i natrzeć ząbkiem czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
ChlebChleb
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Crema mexicana lub śmietana wymieszać z fetą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ser FetaSer Feta
4
Posmaruj tosty mieszanką crema. Top crema z grillowaną kukurydzą. Wycisnąć klin limonki na każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
KukurydzaKukurydza
5
Dekoruj liśćmi kolendry i posyp proszkiem chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Chili W ProszkuChili W Proszku

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn