Kukurydza na kolbie z wędzonym masłem
Kukurydza na kolbie z wędzonym masłem jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz miód, kłosy, kukurydzę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kukurydziane Spaghetti ze świeżą grillowaną kukurydzą i wędzoną mozzarellą, Wędzona kukurydza na kolbie, oraz Kukurydza Wędzona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce.
Gotować kukurydzę we wrzącej wodzie 5 minut lub aż chrupiące-miękkie; odcedzić.
Mieszankę masła posmarować równomiernie kukurydzą; podawać natychmiast.