Kubki Z Musem Czekoladowym
Jeśli 44 grosze za porcję spada twój budżet, kubki z musem czekoladowym mogą być super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Przepis ten zachwycił 1042 osoby. Udaj się do sklepu i odbierz proszek kakaowy, dodatkowe tofu, bezmleczne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj S ' Amore Milk Chocolate Mousse filled Chocolate Cups with Marshmallow Frosting, Kubki z musem z ciemnej czekolady, oraz Kubki Z Musem Czekoladowo-Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić chipsy czekoladowe na podwójnym kotle.Podczas gdy czekolada topi się, wymieszać tofu, napój z mleka kokosowego, proszek kakaowy, i stevia w blenderze lub robocie kuchennym, aż bardzo gładka. Może być konieczne zatrzymanie maszyny kilka razy i zeskrobanie boków.Gdy czekolada się rozpuści, dodaj ją do reszty składników i zmiksuj, aż będzie gładka, skrobając boki w razie potrzeby. Mieszanka będzie teraz ciepła i konsystencja budyniu.Możesz podać deser w tym momencie jako ciepły budyń czekoladowy lub schłodzić go, aby uzyskać mus czekoladowy. W przypadku musu, wlać budyń do szklanego pojemnika i przechowywać go w lodówce przez kilka godzin lub na noc, aby ujędrnić.Przed orurowaniem ubij mus za pomocą ręcznego miksera, aby wprowadzić do niego powietrze. Pipe mus do czekoladowych kubków i podawać.