Kubki Z Kremem Waniliowym
Jeśli masz w pobliżu 40 minut do spędzenia w kuchni, kubki z kremem waniliowym mogą być wyjątkowe bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 2 porcje z 178 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten deser. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, ekstrakt z wanillanu, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 21%. Podobne przepisy to Kubki Z Kremem Ajerkoniakowym, Kubki Z Kremem Klonowym, oraz Kubki Z Kremem Czekoladowym.
Instrukcje
W małej misce ubij jajko, mleko, brązowy cukier, wanilię i sól, jeśli chcesz, aż się połączą.
Wlać do dwóch Nie natłuszczonych 6 uncji. kubki z kremem.
Posyp gałką muszkatołową.
Umieść kubki w 9-calowym. kwadratowa blacha do pieczenia. Napełnij patelnię gorącą wodą na głębokość 1 cala.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Krem można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "