Kubańskie hamburgery na grillu
Przepis w stylu kubańskim hamburgery na grillu może zaspokoić Amerykański głód w około 23 minuty. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1133 kalorii, 63g białka, oraz 85 g tłuszczu każdy. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać pieczony czosnek, ogórki kiszone koperek, ser szwajcarski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ogórki koperkowe, można śledzić to danie główne z Cinnamon Swirl Coffeecake jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tłoczone Burgery W Stylu Kubańskim, Kubańskie hamburgery z grillowaną szynką i serem, oraz Kubańskie Burgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Uformować mięso w 4 (1/4-cala grubości) hamburgery. Doprawić mięso solą i pieprzem z obu stron. Grilluj przez 2 do 3 minut z obu stron, aby uzyskać średnią doneness. Po zakończeniu hamburgery, usunąć z ognia i zmniejszyć ciepło do średnio-niskie.
W międzyczasie połączyć majonez i pieczony czosnek w małej misce i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Obie strony każdej bułki posmarować majonezem i musztardą.
Na dolną część każdej bułki ułożyć plasterek sera, na ser ułożyć hamburgera, następnie ułożyć ser z plasterkiem szynki i innym plasterkiem sera, a na koniec plasterki ogórka.
Ułożyć wierzch bułki na ogórkach, owinąć hamburgery folią aluminiową i ułożyć na grillu. Używając ciężkiej patelni lub cegły owiniętej folią, naciśnij na hamburgery przez około 30 sekund do 1 minuty. Opuść pokrywkę na grillu i kontynuuj grillowanie przez 1 do 2 minut lub do momentu, gdy ser stopi się, a bułka będzie prasowana i jędrna.