Krówka Z Masłem Orzechowym 2-Składnikowa
2-składnikowa Krówka z masła orzechowego to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 699 kalorii, 16G białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to 4 składniki czekolada i masło orzechowe fudge, Easy 4 Składnik Masło Orzechowe Fudge, oraz Krówka Z Masłem Orzechowym Bez Cukru 3 Składniki.
Instrukcje
Linia 8x8-calowe naczynie do pieczenia z folii wystarczająco długo zwis naczynia o kilka cali z każdej strony.
Umieścić połamaną powłokę w dużej szklanej misce bezpiecznej dla mikrofal i stopić na małej mocy w kuchence mikrofalowej, około 5 minut, mieszając po co 30 sekund do 1 minuty. Gdy powłoka jest gładka i kremowa, mieszaj masło orzechowe w powłoce, aż krówka zostanie dokładnie połączona.
Rozprowadzić krówkę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Przechowywać w lodówce krówki aż zestaw, 1 do 2 godzin. Wyciągnij krówkę z patelni za pomocą plastikowej folii na Uchwyty i pokrój na kwadraty za pomocą noża do pizzy.