Krówka Kawowo-Orzechowa
Krówka kawowo-orzechowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1148 kalorii, 8G białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pianek, pekan, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Karmelowa Krówka Kawowa, Krówka Z Kawą, oraz Kawiarnia Krówki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w ciężkim rondlu 4-quart. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 10 do 15 minut lub aż cukier się rozpuści i pianki stopią. Doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 234 (Soft ball stage).
Wymieszać z kęsami czekoladowymi do rozpuszczenia. Wymieszać z orzechami pekan i wanilią.
Rozprowadź krówkę natychmiast na 2 pokryte folią aluminiową, masłem 5 3/4" x 3 1/2" Mini bochenki. Całkowicie fajne.
Usuń krówkę z patelni. Pokroić krówkę w płyty 1/2".
Uwaga: wyłożenie bochenków folią aluminiową i ich masłem ułatwia usunięcie nieciętej krówki z patelni w jednym kawałku, aby ją pokroić.