Królik duszony z musztardą i koprem włoskim

Duszony królik z musztardą i koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 597 kalorii, 81g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 6,07 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz królika-pokrojonego na 2 nogi, musztardę dijon, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dijon Musztarda I Białe Wino Duszony Królik, Duszony Królik, oraz Duszony Królik.
Instrukcje
W misce wymieszać musztardę Dijon i nasiona gorczycy. Części królika doprawić solą i pieprzem.
Rozprowadzić musztardę na kawałkach królika. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej.
Dodać kawałki królika i gotować na umiarkowanym ogniu, aż bogato rumiane, o 2 protokół na stronę; obrócić kawałki ostrożnie, aby zachować jak najwięcej skorupy musztardy na królika, jak to możliwe.
Przenieś królika na talerz.
Dodaj cebulę, koper włoski, tymianek, rozmaryn i szałwia na patelni. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół.
Dodaj wino i gotować, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni.
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia. Nestle kawałki królika w warzywach.
Przykryj patelnię i duś królika w górnej trzeciej części piekarnika przez około 50 minut, aż będzie miękki. Odkryć i dusić przez 10 minut dłużej, aż kawałki królika są szkliwione.
Przenieś królika na talerz. Wyrzucić zioła. Gotuj sos na dużym ogniu, aż ciecz zostanie zmniejszona o dwie trzecie, około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem i włożyć króliki do sosu, aby się rozgrzały.
Podawać w płytkich miseczkach nad polentą.