Krzyczący Krab topi się na Pumperniklu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj rozpływających się krabów na Pumperniklu. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 426 kalorii, 28g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $5.29 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ciężką śmietanę, musztardę dijon, mięso krabowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krab Się Topi, Krab Się Topi, oraz Krab Się Topi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużej misce, ubić razem twarożek i śmietanę, aż będzie gładka. Złóż kraba, szczypiorek i chrzan. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Przenieść mieszaninę do małego naczynia do pieczenia i piec 10 minut, aż gorące i bąbelkowe.
Rozprowadzić 1/2 łyżeczki musztardy na 1 stronie każdej okrągłej pumpernikla. Top z liści szpinaku i mieszanki krabów.
Na wierzch posypać parmezanem. Broil 2 minuty, aż top jest złoty kolor.
Umieść 2 oliwkowe pierścienie na górze każdego stopionego kraba i wypełnij środek kawałkiem pieprzu, tworząc "Oczy". Użyj innego paska pimento, aby zrobić kółko dla "krzyczących ust".
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.