Kruszy się brzoskwinia i Jagoda

Kruszy się brzoskwinia i Jagoda
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj kruszonki brzoskwiniowe i jagodowe. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Za $1.22 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1986 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jagody, cukier granulowany, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 37%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kruszy się brzoskwinia i Jagoda, Peach & Blueberry Crumbles, oraz Indywidualne Kruszenie brzoskwini i jagód.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Zanurz brzoskwinie we wrzącej wodzie na 30 sekund do 1 minuty, aż ich skórki łatwo się odkleją.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WodaWoda
4
Umieść je natychmiast w zimnej wodzie. Brzoskwinie obrać, pokroić w grube ćwiartki i włożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj skórkę z cytryny, sok z cytryny, cukier granulowany i mąkę. Rzuć dobrze. Delikatnie wymieszaj jagody. Pozostaw mieszaninę na 5 minut. Przełóż miksturę do kokilek lub kubków z kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
BudyńBudyń
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Na polewę połącz mąkę, cukier granulowany, brązowy cukier, sól, cynamon i masło w misce miksera elektrycznego wyposażonego w nasadkę łopatkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Mieszaj na niskich obrotach, aż masło będzie wielkości groszku. Potrzyj miksturę opuszkami palców, aż będzie w dużych kruszonkach, a następnie równomiernie posyp owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
OwoceOwoce
GrochGroch
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
8
Połóż kokilki na blasze wyłożonej pergaminem i piecz przez 40 do 45 minut, aż blaty się zrumienią i będą chrupiące, a soki będą musujące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
10
Jeśli chcesz zrobić to wcześnie, przechowuj niewypieczone kruszonki w lodówce i upiecz przed obiadem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na kruszonkę. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn