Kruszony-Jagnięcina Ziołowa

Kruszony-Jagnięcina Ziołowa
Kruszony-Herb jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 9 i kosztuje 3,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nogi jagnięciny, szalotka, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pokruszone buraki z winegretem ziołowym, Przepis na jagnięcinę (z pokruszonymi ziemniakami), oraz Widelec Pokruszony Zioło I Pieczone Ziemniaki Czosnkowe.

Instrukcje

1
Wytnij i wyrzuć tłuszcz i każdą przezroczystą błonę z powierzchni jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2
Obrać czosnek i szalotkę i pokroić w plastry o grubości 1/4 cala. Przebić jagnięcinę na całej powierzchni końcówką małego noża i wstawić czosnek i szalotki w kawałki (jagnięcina będzie wyglądać jak jeżozwierz). Również tuck 2 łyżeczki soli kamiennej w kawałki, odstępy równomiernie na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Wymieszaj tymianek, rozmaryn, pieprz i oliwę z oliwek. Mieszanka Pat na całej jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 CaliKotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Jeśli gotujesz na brykietach z węgla drzewnego, rozpal 60 brykietów na ognisku. Gdy węgle są usiane szarym, około 25 minut, popchnij równą liczbę węgli na przeciwległe strony rusztu.
5
Dodaj 5 brykietów do każdego Kopca węgli. Umieść miskę z folią między węglami. Ustaw grill na miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Jeśli korzystasz z grilla gazowego, włącz ogrzewanie do wysokiego i zamknij pokrywę na co najmniej 10 minut. Wyreguluj palniki do pośredniego grillowania(podgrzewaj po równoległych stronach grilla, ale nie w środku). Ustaw miskę ociekową między palnikami i umieść grill na miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Umieścić jagnięcinę na grillu na patelni ociekowej, ale nie bezpośrednio na ciepło. Przykryj grilla; otwórz wszystkie otwory wentylacyjne. (Jeśli gotujemy na węglu, po 30 minutach dodajemy 5 brykietów do każdego Kopca węgli.) Gotować, aż termometr mięsny włożony przez najgrubszą część mięsa do kości zarejestruje 125 dla rzadkich (1 godzina do 1 godziny i 10 minut), lub 135 dla średnio rzadkich (około 1 godzina i 10 do 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Przełożyć mięso na półmisek i odstawić na 10 minut. Posolić i posolić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia45
Magazyn