Kruszony-Jagnięcina Ziołowa

Kruszony-Jagnięcina Ziołowa
Kruszony-Herb jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 9 i kosztuje 3,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nogi jagnięciny, szalotka, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pokruszone buraki z winegretem ziołowym, Przepis na jagnięcinę (z pokruszonymi ziemniakami), oraz Widelec Pokruszony Zioło I Pieczone Ziemniaki Czosnkowe.

Instrukcje

1
Wytnij i wyrzuć tłuszcz i każdą przezroczystą błonę z powierzchni jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2
Obrać czosnek i szalotkę i pokroić w plastry o grubości 1/4 cala. Przebić jagnięcinę na całej powierzchni końcówką małego noża i wstawić czosnek i szalotki w kawałki (jagnięcina będzie wyglądać jak jeżozwierz). Również tuck 2 łyżeczki soli kamiennej w kawałki, odstępy równomiernie na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Wymieszaj tymianek, rozmaryn, pieprz i oliwę z oliwek. Mieszanka Pat na całej jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Jeśli gotujesz na brykietach z węgla drzewnego, rozpal 60 brykietów na ognisku. Gdy węgle są usiane szarym, około 25 minut, popchnij równą liczbę węgli na przeciwległe strony rusztu.
5
Dodaj 5 brykietów do każdego Kopca węgli. Umieść miskę z folią między węglami. Ustaw grill na miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
6
Jeśli korzystasz z grilla gazowego, włącz ogrzewanie do wysokiego i zamknij pokrywę na co najmniej 10 minut. Wyreguluj palniki do pośredniego grillowania(podgrzewaj po równoległych stronach grilla, ale nie w środku). Ustaw miskę ociekową między palnikami i umieść grill na miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
7
Umieścić jagnięcinę na grillu na patelni ociekowej, ale nie bezpośrednio na ciepło. Przykryj grilla; otwórz wszystkie otwory wentylacyjne. (Jeśli gotujemy na węglu, po 30 minutach dodajemy 5 brykietów do każdego Kopca węgli.) Gotować, aż termometr mięsny włożony przez najgrubszą część mięsa do kości zarejestruje 125 dla rzadkich (1 godzina do 1 godziny i 10 minut), lub 135 dla średnio rzadkich (około 1 godzina i 10 do 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
8
Przełożyć mięso na półmisek i odstawić na 10 minut. Posolić i posolić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia45
Magazyn