Kruszonka Czekoladowo-Truskawkowa
Przepis czekoladowo-truskawkowa kruszonka jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten deser ma 342 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz masło, truskawki w syropie, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 78 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 21%. Podobne przepisy to Kruszonka Czekoladowo-Truskawkowa, Truskawkowa Kruszonka, oraz Ciasto Z Kruszonką Truskawkową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Na patelni o wymiarach 13x9 cm wlać nadzienie do ciasta i truskawki; delikatnie wymieszać.
W dużej misce, beat ciasto wymieszać i masło z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż kruchy, o 1 do 2 protokół. Pokruszyć na mieszance owoców.
Posypać orzechami włoskimi.
Piec 40 do 45 minut lub aż bąbelki wokół krawędzi i góry jest ustawiony. Schłodzić co najmniej 30 minut.
Podawać na ciepło z lodami. Przechowywać luźno przykryte.