Masło Orzechowe-Czekoladowe Zamrażanie

Masło Orzechowe-Czekoladowe Zamrażanie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać masło orzechowe-czekolada zamrożenie spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Mieszanka masła, syrop czekoladowy, chrupiące masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Czekolada Masło Orzechowe Zamrożenie, Czekolada Orzeszki Zamrożenie, oraz Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym.

Instrukcje

1
Wymieszać okruchy wafla, orzechy, masło i 1/4 szklanki masła orzechowego. Rezerwa 1/4 szklanki; naciśnij pozostałe na dnie patelni 13x9-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Beat cream cheese i pozostałe masło orzechowe w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane. Stopniowo ubić w skondensowanym mleku. Wymieszać z chłodnym batem; zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Skropić syropem czekoladowym, delikatnie obracać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Posypać zarezerwowaną mieszaniną okruchów. Zamrażać 2 godziny lub do firmy.
5
Deser wyjąć z zamrażarki 15 min. przed podaniem; odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmiękczyć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn