Kruszonka Brzoskwiniowo-Jagodowa
Kruszonka brzoskwiniowo-Jagodowa może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka ekstraktu migdałowego, sól, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kruszonka brzoskwiniowo-Jagodowa, Brzoskwiniowa Jagodowa Kruszonka, oraz Kruszonka brzoskwiniowo-Jagodowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Odcedzić brzoskwinie; odstawić 1/2 szklanki soku.
Wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą, gałkę muszkatołową i 1/8 łyżeczki. sól w rondlu. Stopniowo ubij w zarezerwowanym 1/2 szklanki soku. Gotować, mieszając, aż zgęstnieje, 4 protokół.
Zdjąć z ognia. Złożyć brzoskwinie i jagody; przenieść do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Połączyć mąkę, brązowy cukier i 1/4 łyżeczki. sól w małej misce. Wymieszać z masłem i ekstraktem z migdałów do połączenia.
Wymieszać z migdałami. Mieszanka kruszonki na owocach.
Piec, aż polewa jest lekko rumiane i napełniania pęcherzyków, 25 do 30 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu przez 20 minut.
Podawać z lodami, w razie potrzeby.