Kruche Ciasteczka Orzechowe
Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów bezmlecznych , kruche ciasteczka orzechowe mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 22 centy za porcję otrzymasz deser na 48 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 95 kalorii . Jeśli masz pod ręką cukier brązowy, cukier, złocisty tłuszcz roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 0% wyniku , co jest bardzo złym wynikiem (ale wciąż możliwym do naprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Kruche orzechy ziemne , Kruche, Solone, Chrupiące migdały Roca i Kruche owoce i orzechy .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Blachy do pieczenia wyłóż papierem pergaminowym.
Twaróg ubić w misce z brązowym cukrem, białym cukrem i wanilią na kremową masę.
Dodaj jajko; ubijaj, aż będzie gładkie.
Dodaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól; mieszać aż do połączenia. Dodaj 1 szklankę chipsów z masła orzechowego, kawałków toffi i orzeszków ziemnych. Na przygotowane blachy do pieczenia nakładać zaokrągloną łyżką ciasta w odstępach około 2 cali.
Piecz ciasteczka w nagrzanym piekarniku do głębokiego złocistego koloru i po prostu ustaw je w środku, od 10 do 12 minut. Ostudzić na blasze przez 3 minuty przed przeniesieniem na kratkę do całkowitego wystygnięcia.
Podgrzej pozostałe chipsy z masła orzechowego w misce przeznaczonej do kuchenki mikrofalowej, aż się rozpuszczą, około 45 sekund.
Polej ostudzone ciasteczka.