Krople Kremu Cytrynowo-Kokosowego
Krople kremu cytrynowo-kokosowego mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis służy 36. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz chipsy do pieczenia wanilii, kolor żywności, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. 354 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Krople Kremu Cytrynowo-Kokosowego, Klejnotowe Krople Kokosowe, oraz Krople Wiśni Kokosowej.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. spryskaj 2 arkusze ciastek sprayem do gotowania.
W robocie kuchennym umieść kokos. Przykryć; przetworzyć, używając szybkiego ruchu włączania i wyłączania, aż do drobno posiekanego. W dużej misce, wymieszać kokos, mix cookie i 1/2 szklanki orzechów macadamia. Odstawić.
W średniej misce, beat twarogu i masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 30 sekund lub do gładkiej. Ubić w jajku, skórce cytryny i kolor żywności, aż dobrze wymieszane. Na małej prędkości, ubić w mieszaninie kokosowej, aż sztywne ciasto tworzy.
Na arkuszach ciastek upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty w odległości 2 cali.
Piec 8 do 10 minut lub aż brzegi zaczną brązowieć. Schłodzić 1 do 2 minut; wyjąć z arkuszy ciastek do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Umieść chipsy do pieczenia i olej w małej plastikowej torebce z zamrażarką. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 45 do 50 sekund, aż zmięknie. Delikatnie wycisnąć worek, aż chipsy będą gładkie; odciąć maleńką końcówkę z jednego rogu torby. Wyciśnij worek, aby mżnąć po ciastkach.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki orzechów macadamia.
Odstawić, aż mżawka stwardnieje, około 10 minut.