Kruszonka żurawinowo-jabłkowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 14 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, żurawinę, mielony kardamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kruszonka Żurawinowo-Jabłkowa, Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową, oraz Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować nadzienie, połącz 1 1/2 szklanki cukru granulowanego, soku żurawinowego i świeżych żurawin w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż żurawina pop, mieszając od czasu do czasu (około 10 minut). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Sok żurawinowy
żurawina
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Połącz jabłka, 1/4 szklanki cukru granulowanego,1 łyżkę mąki uniwersalnej i 1/4 łyżeczki cynamonu w dużej plastikowej torebce. Pieczęć; wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier Granulowany
Cynamon
Do Konserwowania,
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
4
Umieścić mieszankę żurawinową w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania; równomiernie wymieszać z mieszanką jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
żurawina
Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Aby przygotować polewę, umieść owies w robocie kuchennym i pulsuj, aż grubo posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
6
Umieścić owies w dużej misce. Lekko łyżka 3/4 szklanki mąki uniwersalnej i pełnoziarnistej mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
Do Szczotkowania I Smażenia
7
Do owsa dodać mąki i 5 kolejnych składników (przez kardamon); wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kardamon
Owies Zwyczajny
8
Połączyć olej, miód i żółtka, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Miód
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
9
Dodać do mieszaniny mąki; mieszać tylko do zwilżenia. Wyciśnij garści polewy, aby uformować duże kawałki. Kruszyć nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
10
Piec w 375 przez 40 minut lub aż polewa będzie złoty i bąbelkowy.