Kruszonka Żurawinowo-Jabłkowa

Kruszonka Żurawinowo-Jabłkowa
Kruszonka żurawinowo-jabłkowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 14 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, żurawinę, mielony kardamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kruszonka Żurawinowo-Jabłkowa, Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową, oraz Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować nadzienie, połącz 1 1/2 szklanki cukru granulowanego, soku żurawinowego i świeżych żurawin w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż żurawina pop, mieszając od czasu do czasu (około 10 minut). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Sok żurawinowySok żurawinowy
żurawinażurawina
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Połącz jabłka, 1/4 szklanki cukru granulowanego,1 łyżkę mąki uniwersalnej i 1/4 łyżeczki cynamonu w dużej plastikowej torebce. Pieczęć; wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Umieścić mieszankę żurawinową w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania; równomiernie wymieszać z mieszanką jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
żurawinażurawina
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Aby przygotować polewę, umieść owies w robocie kuchennym i pulsuj, aż grubo posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Umieścić owies w dużej misce. Lekko łyżka 3/4 szklanki mąki uniwersalnej i pełnoziarnistej mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Do owsa dodać mąki i 5 kolejnych składników (przez kardamon); wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KardamonKardamon
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
8
Połączyć olej, miód i żółtka, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dodać do mieszaniny mąki; mieszać tylko do zwilżenia. Wyciśnij garści polewy, aby uformować duże kawałki. Kruszyć nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
10
Piec w 375 przez 40 minut lub aż polewa będzie złoty i bąbelkowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Magazyn