Krewetki Krewetki z szybko Zakonserwowaną cytryną i koprem włoskim na Polencie
Przepis krewetki krewetki z szybko zakonserwowane cytryny i kopru włoskiego na Polentan jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, wodę, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krewetki Krewetki Z Czosnkiem Cytrynowym Z Kapustą I Polentą, Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i cytryny, oraz Sałatka z kopru selerowego z Zakonserwowaną cytryną i daktylami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś sok z małży, 2 1/4 szklanki wody i śmietany do wrzenia w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo whiskin polenta. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.Polenta dusić, aż będzie gęsta i miękka, stale mieszając, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Małży
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Krem
Woda
2
Dodaj sos hotpepper; doprawić solą i pieprzem freshlyground. Przykryć, aby utrzymać ciepło (jeśli polenta staje się jędrna, dodać 1/3 szklanki wody istir na małym ogniu, aby poluzować i przewijać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
SOS
Woda
Sól
1
Rozgrzać olej w dużej patelni overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Posyp krewetki on1 side grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Krewetki
3
Addto patelnia; sear 1 minuta na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Przelej krewetkę na talerz.
5
Dodaj koper włoski, pomidory, szalotki, cytrynę konserwową i czosnek. Sautéuntil koper włoski jest delikatny, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna Konserwowana
Szalotka
Pomidor
Koper Włoski
Czosnek
6
AddPernod; gotować 1 minutę.
7
Dodaj śmietanę; boil1 minut. Krewetki powrót do patelni. Toss untiljust nieprzejrzyste w centrum, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Łyżka polenta na talerze. Top z krewetkami i sosem.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.