Krewetki Krewetki Del Rey

Krewetki Krewetki Del Rey
Krewetki Krewetki Del Rey może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 32G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, pomidory z puszki, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krewetki 2 sposoby: sos sojowy - Grillowane krewetki z sałatką szpinakową i krewetkami w Nowym Stylu, Krewetki Krewetki, oraz Krewetki Krewetki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sezonuj mąkę z czarnym pieprzem i Krabem gotuj przyprawy i pogłębiaj krewetki w mieszance mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
2
Rozgrzać masło klarowane na średnim ogniu i dodać krewetki i czosnek. Kiedy krewetki zaczynają się różowo, polać białym winem, aby odseparować patelnię i wycisnąć tylko 1/2 cytryny nad krewetkami (rezerwując drugą połowę na później), a następnie przenieść krewetki na talerz użytkowy, przykryć i odstawić w ciepłe miejsce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zmniejszyć ogień do medium i do płynów na patelni, dodać tylko 3 łyżki świeżej bazylii (rezerwując równowagę do dekoracji), kapary, czerwona papryka, jalapeno, i białe pieczarki i gotować przez około 5 do 8 minut, aby zintegrować smaki. Następnie dodaj puszkę pomidorów na puree i pozwól gotować, częściowo przykryte, przez około 25 minut, aby zmniejszyć i zagęścić, przyprawiając solą i pieprzem, do smaku, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podczas gdy sos jest zmniejszenie, doprowadzić 2 1/2 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodać ryż wraz z 1 łyżeczką soli i 1 łyżką masła. Powrót do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, pozostawiając niezakłócony. Następnie wyjąć z ognia i pozostawić ryż przykryty na dodatkowe 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
SOS wyjąć z ognia i wymieszać ze śmietaną. Rezerwy 4 kawałki krewetek do dekoracji i wymieszać resztę krewetek w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Umieść ryż na środku naczynia. SOS łyżka z krewetek na ryż, i udekorować 4 zastrzeżone kawałki krewetek. Wycisnąć pozostałe 1/2 cytryny nad krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groszek Goya®Groszek Goya®
8
Udekoruj świeżo posiekaną bazylią i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn